Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Polski kanał twitch Smite

Battis124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od ok. tygodnia działa polski kanał na twitchu, odpowiednik angielskiego sponsorowany przez HiRezStudio. Co najfajniejsze można na nim zdobyć gemsy :)

LINK do polskiego kanału http://www.twitch.tv/smitegamepl/

LINK do angielskiego kanału http://pl.twitch.tv/smitegame/

Streamy są prowadzone na razie przez 2 osoby w godzinach od poniedziałku do piatku 17 - 20 i 20 - 23 .

Aby wygrać gemsy należy kliknąć follow i oglądać stream aż będzie losowanie.

Ważne jest by kliknąć follow bo za 200 otrzymamy od HiRez'a kilka kodów 800 gemów a za 500 followów Ultimate good pack :D Więc wiecie co robić.

Opublikowano

Oglądam ich dosyć często, panowie a dokładnie pan (Indywidualista) sobie pogrywają, mili, sympatyczni. Na pewno łatwiej zdobyć gemsy niż na smitegame, gdyż tutaj przeważnie jest 20-30 osób, tylko trzeba non stop oglądać.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Oglądam ich dosyć często, panowie a dokładnie pan (Indywidualista) sobie pogrywają, mili, sympatyczni. Na pewno łatwiej zdobyć gemsy niż na smitegame, gdyż tutaj przeważnie jest 20-30 osób, tylko trzeba non stop oglądać.

Tak wszyscy bardzo mili itp. itd.

Ja mam takie pytanie: Jak zrobić by widzieć nicki innych chatujących na twitchu?

l9WHU.png

Opublikowano

mi pokazuje 0.o musisz mieć jakiegoś buga

Nie ma buga, ponieważ mam tak samo i nie wiem co zrobić aby wszystko było dobrze, zawsze muszę czekać aż prowadzący pokaże u siebie na ekranie chat i dopiero mogę coś przeczytać.

Ostatnio grałam z nimi 3x mixa, przemili ludzie, a Indywidualista ma skilla :D

Opublikowano

Nie ma buga, ponieważ mam tak samo i nie wiem co zrobić aby wszystko było dobrze, zawsze muszę czekać aż prowadzący pokaże u siebie na ekranie chat i dopiero mogę coś przeczytać.

Ostatnio grałam z nimi 3x mixa, przemili ludzie, a Indywidualista ma skilla :D

Właśnie mam tak samo :( I dopiero jak sam pokazuje twitcha to widzę co ludzie pisza :P Co mam zrobić ? Help.
l9WHU.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

@@ jak cos nie regulaminowo to przepraszam i prosze o usuniecie tego postu

Na innych przeglądarkach masz to samo? Mi na twitchu nie działa tylko chat, obraz jest normalnie.

Btw. do takich rzeczy zakłada się oddzielny temat :D

@topic - aktualnie został tylko jeden streamer od 20-23, ponieważ pozostała 2 zrezygnowała trwają nabory na nowych prowadzących. :P

Opublikowano

Dostał ktoś już gemsy albo packa?

Ja wygrałam już 2x400.

Ale osoba, która już jeden taki kod wygrała nie może użyć drugiego, na ts dużo ludzi wchodzi i pyta czy ktoś takiego kodu nie chce ^^

Teraz mają być losowane same 800, ponieważ 400 się już skończyły. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...